30 Eylül 2012 Pazar

Japon Kız Giydirme






Uzakdoğunun değişik gizemli kıyafetleriyle bir japon kızı giydirmek sizi çok eğlendirecek. Oyun yüklendikten sonra kendiliğinden açılmaktadır. Çok seçenekli rengarenk japon kıyafetlerini farklı saç tasarımlarıyla ve aksesuarlarla kombine edebilirsiniz. Tamamen kendi zevkinize göre oynayabileceğiniz bu oyun mouse yardımıyla oynanmaktadır. Gizemli dakikalar...





Japon Kız Giydirme



29 Eylül 2012 Cumartesi

Kanguru Uçağı






Kanguru uçağı oyunundaki amacınız yolda koşan nesneleri yok etmek. Oyunda nişan simgesi olan kısıma nesneleri ayarlayarak ateş ediyorsunuz fakat bu kolay olmayacaktır çünkü nesneler çok hızlı. Oyunda hareket etmek için yön tuşlarını kullanmalı, Space(boşluk) tusunu kullanaraka ateş edebilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Begin Game butonuna basın ve oyunu başlatın. İyi eğlenceler dileriz...





Kanguru Uçağı



Ölüm Tetrisi






Bu oyunda tetris taşları sizin üzerine düşecekler. Onlardan kaçmanız ve en yüksek puana ulaşmaya çalışmalısınız. Oyunda hızlı vce dikkatli olmak en önemli kuraldır. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna tıklayarak oyunu başlatın. Çöp adamı hareket ettirmek için klavyede bulunan yön tuşlarını kullanmalısınız. İyi eğlenceler dileriz...





Ölüm Tetrisi



28 Eylül 2012 Cuma

Çiftlikten Kaç






Bu oyunda atı yönetiyorsunuz ve çiftlikten kaçmayağer çalışıyorsunuz. Diğer hayvanlardan yardım alarak size lazım olan aletleri bulmalısınız. Oyunda bekçiye yakalanmamanız gerekiyor. Bu yüzden hızlı olmalısınız. Oyun mouse ile oynanıyor ve yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna tıklamanız oyunun açılmasında yardımcı oluyor. İyi eğlenceler dileriz...





Çiftlikten Kaç



27 Eylül 2012 Perşembe

Yıldız Uçakları






Yıldız Uçakları oyunu heyecanı ve aksiyonu zirve yapan bir uçaktır. Karsınıza gelen uçaklardan ve onların ateşlerinden kaçmalı onları vurmaya calışmalısınız. Ne kadar az zarar alırsanız okadar oyunda puan toplayacaksınız. Oyun yüklendikten sonra Go(git) butonuna basın ve oyunu başlatın. Oyunda mouse kullanarak uçağınızı kontrol edebilir ve ateş edebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Yıldız Uçakları



25 Eylül 2012 Salı

Komik Penaltı






Komik Penaltı oyununda küçük çocuklar kendi aralarında kurdukları takım ile birbirlerinin kalesine gol atmaya çalışıyor. Oyun yüklendikten sonra ilk olarak Start butonuna basıp oyuna giriş yapın. Daha sonra karakterinizi seçip oyuna başlayabilirsiniz. Karakterinizin gol atması için kale içerisinde bir yer seçiyorsunuz. Daha sonra bu yere topu atabilmek için bir çizelge kullanıyorsunuz. Bu çizelgede işaretçinizin topun hizasına gelmesini bekleyin ve hemen Space butonuna basın. Kaleye atmak istediğiniz yeri seçmek için ise yön tuşlarını kullanacaksınız. Sizde eğlenerek futbol oyunu oynamak istiyorsanız oyunumuza hemen başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Komik Penaltı



24 Eylül 2012 Pazartesi

Duvar Boyama






Duvar Boyama oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklayın.Oyun MOUSE ile oynanıyor.İlk önce duvar boyayan kızımızı giydirin sonra NEXT butonuna tıklayın ve erkeği giydirin ve son olarak SHOW yazısına tıklayın.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Duvar Boyama



20 Eylül 2012 Perşembe

Büyük Jip






Büyük Jip oyunu eğlenceli araba oyunlarımız arasında yer alır. Amacınız ise bu arabayı en iyi biçimde yönlendirerek yıldızları toplamasını sağlamaktır. Sarı yıldızları toplamaya özen gösterin. Çünkü kırmızı yıldızlar her topladığınız bir sarı yıldızı yok eder. Yoldaki engellerden dolayı aracınızın dengesi bozulabilir. Bu ayarı siz sağ ve sol yön tuşlarını kullanacaksınız. Oyun açıldıktan sonra Play butonuna basarak giriş yapabilirsiniz. Aracınızı hareket ettirmek için ise ileri ve geri yön tuşlarını kullanın. İyi eğlenceler dileriz..





Büyük Jip



19 Eylül 2012 Çarşamba

Maymunları Sevindir






Üzgün bir maymun ailesini onlar sevindirmenizi bekliyorlar. Amacınız ise onlara çeşitli yardımlarda bulunarak mutlu olmalarını sağlamak. Bunun içinde çeşitli nesneler kullanıyorsunuz. Ortamdaki nesneler size bu konuda yardım edecek. Mouse yardımı alarak onları kontrol edebilirsiniz. Maymunlar mutlu oldukları zaman yukarıda ok işaretleri çıkıyor. Onlara tıklayarak diğer bölümlere geçebileceğiniz oyuna başlamak için Stage yazan yerlere basmalısınız. İyi eğlenceler dileriz..





Maymunları Sevindir



17 Eylül 2012 Pazartesi

Sessiz Saldırı






Sessiz Saldırı oyunu ormanda size verilen bir görevi tek başınıza ve sessizce halletmeniz gereken bir oyun. Düşman askerlerine sesinizi duyurmadan onların yanlarına usulca yaklaşarak SPACE tuşunu kullanın ve onları öldürün. Engellerden atlayın yada yanına gelerek engellerin üzerine yön tuşunu kullanarak tırmanın. İyi eğlenceler.





Sessiz Saldırı



16 Eylül 2012 Pazar

Harry Potter






Harry Potter film ve kitap serilerini bilmeyen yoktur. Her bölümünde yeni bir heyecan katılarak izlenen filmin karakterlerinden Harry Potter ile beraber maceraya atılıyorsunuz. Harry Potter elindeki süpürgesi ile yarasalara karşı savaş açıyor. Cadı gibi kıyafetler giyen bu karakteri yönlendirmek sizin işiniz. Oyun yüklendikten sonra Play butonlarına basarak oyuna başlayın. Daha sonra mouse yardımı almanız oyundaki bütün kontrollerinizi yapmanızı sağlayacaktır. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Harry Potter



15 Eylül 2012 Cumartesi

Ateş Söndür






Yanan alevler ormanı yakmaya çalışıyorlar. Buna engel olmak zorundasınız. Size vereceğimiz su baloncuk makinesi ile ateşi söndürmelisiniz. Bunu yaparken de su baloncuklarının yön ve hız ayarlarını düzgün ayarlamalısınız. Mouse yardımı ile bu kontrolleri sağlayabileceksiniz. Oyun yüklendikten sonra Play game butonuna basıp oyunumuza giriş yapabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Ateş Söndür



14 Eylül 2012 Cuma

Kırmızı Kutu






Bu oyunda kırmızı kutuyu uzay boşluğunda düşürmeden oyunda belirtilen yere taşımanız isteniyor. Başarılı olmak için zekanızı kullanmanız şart. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basın ve oyunu başlatın. Oyunda klavyedeki yön tuşlarını kullanarak küpü hareket ettirin. İyi eğlenceler dileriz..





Kırmızı Kutu



13 Eylül 2012 Perşembe

Anakart Savunması






"Play Game" bölümüne tıklayarak oyuna başlayınız.Bilgisayarınızın anakartına virüsler sızmış durumdadır. Virüsler anakartın veri yollarından işlemciye doğru ilerlemekteler. Virüsler işlemciyi ele geçirmeden siz anakart defans elemanları ile virüsleri yok etmelisiniz. Veri yollarının güvenliğini sağlayarak işe başlayabilirsiniz. 5 Adet veri güvenliği sağlayan anti-virüsünüz var. Virüslere karşı işlemcinini de kuvvetini arttırabilirsiniz. Bunu yapmak için "UPGRADE" bölümünü kullanıyorsunuz. Bölümleri hızlı bir şekilde geçebilmek için "Send Next Wave" bölümne tıklayabilirsiniz. Oyun 50 adet bölümden oluşuyor. Kanal D Oyunları bol eğlenceler diler.





Anakart Savunması



12 Eylül 2012 Çarşamba

At Süsle






At süsle oyununda tatlı atı değişik kıyafetler içine büründürecek ve onu harika bir görünüme kavuşturacaksınız. En sevdiğiniz kıyafetleri seçip atın üzerinde deneyin ve onu güzelleştirin. Mouse yardımı ile kıyafetleri atın üzerinde görebilir onu giydirebilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra ise kalem simgesine tıklayıp oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz...





At Süsle



11 Eylül 2012 Salı

Hokey 4






Hokey oyun serilerinden bir oyun daha. Bu oyunun diğerlerinden farkı rabinizin daha güçlü ve hızlı olması. Bu nedenle sizinde hızlı olmanız gerekiyor ve onun yolladgı diski onun delik kısmına atmanız gerekiyor.Diski kendi deliğinizden uzak tutmaya bakın. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basın ve oyunu başlatın. Oyunu mouse ile oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Hokey 4



10 Eylül 2012 Pazartesi

Alışveriş Çılgınlığı






Alışveriş çılğınlığı oyununda size verilecek olan karakter bölüm bölüm alışveriş merkezlerindeki indirimleri bulmaya çalışıyor. Size indirimi olan eşyalar aşağıda belirtiliyor. Sizde onlara göre onları bulacaksınız. Mouse yardımı ile kontrolleri sağlayacağınız oyunda sadece Play game butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlayacaktır. Bu eğlenceli oyunumuzda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Alışveriş Çılgınlığı



7 Eylül 2012 Cuma

Moda Tasarımcısı






Moda Tasarımcısı oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için START GAME yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda tasarımcı kızımızın yaptığı giysilerden seçiyoruz ve kızımızı süslüyoruz.Daha sonra DONE yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Moda Tasarımcısı



6 Eylül 2012 Perşembe

Saç Modelleri






Saç madelleri oyununda tatlı kız ona yeni bir saç modeli için sizden yardım bekliyor.Ona en çok yakışan modeli yaratın ve oyunda kızı çok güzel hale getirin. Oyun mouse yardımı ile oynanmaktadır.Renk renk saç modelleri arasında en iyilerini seçin Play butonuna basarak oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Saç Modelleri



5 Eylül 2012 Çarşamba

Çılgın Çocuk






Bu çocuk yolda giderken yürümeyi değil, zincirden zincire atlamayı seçiyor. Tabii işi o kadar kolay da değil. Zincirler hareket ediyor ve doğru zamanda atlaması gerekiyor. Doğru zaman ise kendi zincirinin ileri doğru harketlendiği ve karşıdaki zincirin kendisine yaklaştığı andır. Doğru anı yakalayıp gidebildiğiniz kadar ileri gidiniz. Kanal D Oyunları bol şanslar diler.





Çılgın Çocuk



4 Eylül 2012 Salı

Piknik Partisi






Güzel kızlar aileleri ile beraber pikniğe gidiyorlar. Orada ne giymeleri gerektiği konusunda bir fikri olmayan güzel kızları süslemek sizin göreviniz. Birbirinden renkli kıyafetleri olan bu kızların saç biçimleri ve ayakkabı seçimlerini de siz yapacaksınız. Oyunumuzda kızların kontrollerini sağlamak oldukça basittir. Sadece mouse yardımı alarak kızların etrafında yer alan kıyafetlere tıklayıp onları giydirebilirsiniz. Oyunumuzda her kızın kıyafetleri sadece kendine uyar. Bu nedenle kızlar arasında elbise değişimi yapamazsınız. Kızları süslerken renk uyumlarına da dikkat edin. Hem kendi başlarına uyumlu olmalılar, hemde ikisi birlikte uyumlu görünmeliler. Oyunumuz yüklendikten sonra karşınıza gelecek ekranın ilerlemesini bekleyin. Bu ekrandan sonra Oyna butonunu göreceksiniz. Ona basarak oyunumuza başlayabilirsiniz. Bu zevkli oyunda herhangi bir süreniz veya kuralınız yok. İstediğiniz kadar kıyafet deneyebilirsiniz. Oyunuoyna.com tarafından sizlere sunulan bu oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Piknik Partisi



Taş Devri Alışveriş Yapma






Taş devri alışveriş yapma oyununda Çakmaktaş ailesi markete gidiyor ve alması gereken sayıda meyveleri size söylüyor. Sizde bu sayılara uyarak meyveleri raflardan alacak daha sonrada add to cart butonuna basacaksınız. Oyun Start game ve Start butonlarına basarak açılır. Mouse yardımı ile ise karakterlerin alışveriş yapmasını sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Taş Devri Alışveriş Yapma



3 Eylül 2012 Pazartesi

Ambulans Sireni






Ambulans oyununda hastaları hastaneye yetiştirmek isteyen bir ambulansı kullanmaya başlıyorsunuz. Hastaların ulaştırılma süreleri size üst taraftaki menüde veriliyor. Bunun dışında yine o menüden oyunla ilgili bütün bilgilere ulaşabilirsiniz. Ambulansı kontrol etmek için ise sadece yön tuşlarını kullanmanız gerekiyor. Start butonuna basarak açılan bu eğlenceli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Ambulans Sireni



2 Eylül 2012 Pazar

Kar Meleği






Kar Meleği oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için START yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Sağ köşedeki kategorilerden seçimlerimiz yapıp FINISH yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Kar Meleği



1 Eylül 2012 Cumartesi

Yaşpasta Dekoru






Yaşpasta dekoru için kategorilerden seçimlerinizi yapın.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Yaşpasta Dekoru